Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Hulst (21) overleden

Toegevoegd: 02-05-2013, 11.07 uur
Door: Roland de Jong
HULST - Eén van de betrokkenen van het verkeersongeval woensdagavond in Hulst is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen bezweken. Dat meldt de politie.


Rond 18.40 uur kwamen twee voertuigen met elkaar in botsing op de Hontenissestraat. Door de klap kwam één van de auto's op zijn zijkant terecht. De 21-jarige bestuurder van deze auto kon pas na ruim een uur uit het voertuig worden bevrijd. De man, afkomstig uit de gemeente Hulst, werd naar een ziekenhuis in België vervoerd. Hij overleed daar aan zijn verwondingen.

De bestuurder van de andere betrokken personenauto is een 27- jarige man uit de gemeente Terneuzen. Hij raakte niet gewond. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

Zie ook:
- Zwaargewonde bij ongeluk Hulst (01-05-2013)   


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Roza (2-5-2013 om 22:23)
Heel erg veel sterkte toegewenst voor de familie,nabestaanden en vrienden.wat een groots verlies moet dit zijn.op 21 jarige leeftijd al heen moeten gaan wens je niemand toe!op welke manier dan ook.veel sterkte ook toegewenst voor de andere bestuurder/ster en diens familie.dramatisch nieuws.
Bert (2-5-2013 om 20:15)
Zoiets is onrechtvaardig, onbegrijpelijk, en onvergetelijk alleen maar veel verliezers. veel sterkte voor; de familie, zijn vriendin en zijn kennissen.
Titia van Doorn-Froma (2-5-2013 om 19:16)
Kreeg het droevige bericht mee toen ik onze auto ophaalde van een beurt bij de Renault garage in Terneuzen. Woorden schieten altijd te kort. Heel veel sterkte met dit verlies!
Middelburgse (2-5-2013 om 16:25)
Sterkte aan de nabestaande van deze jongeman.. Ook sterkte aan de andere bestuurder(ster) ook weer sterkte aan de hulpverleners..
R. (2-5-2013 om 16:11)
Gecondoleerd aan de familie en vrienden van het slachtoffer, en sterkte aan de andere bestuurder.
Anoniem (2-5-2013 om 15:29)
Lieve bjorn rust zacht. Hier zijn gewoorden voor. De vraag waarom zal altijd aan wezig zijn. heel veel sterkte voor fleur mark marijke hannemijne anais R.I.P
Cookie-instellingen beheren