Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 8 km

Personenauto ramt tractor in Stavenisse

Toegevoegd: 03-05-2013, 11.18 uur
Het ongeval op de Stavenisseweg in Stavenisse.
Het ongeval op de Stavenisseweg in Stavenisse.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Veerle van Iren
STAVENISSE - Donderdagmiddag reed een tractor rond 17:30 uur over de Stavenisseweg in Stavenisse. De bestuurder wilde afslaan en liet tegemoetkomend verkeer voorgaan. Daarna sloeg hij linksaf. Hij had echter niet gezien dat een auto die achter hem reed, hem juist wilde passeren.


Tijdens die inhaalmanoeuvre ramde de personenauto de tractor en de auto belandde in een sloot. De politie werd gebeld. Toen agenten ter plaatse kwamen werd de bestuurder van de personenauto verzorgd door ambulancemedewerkers. De man was gewond geraakt aan zijn gezicht. De agenten spraken de man aan en op dat moment roken zij een alcohollucht.

Omdat de man mee moest naar het ziekenhuis, hebben de agenten geen blaastest ter plaatse kunnen doen. Daarom werd een arts naar het ziekenhuis gestuurd. Deze heeft bloed afgenomen van de 59-jarige bestuurder uit de gemeente Tholen. Dat bloed wordt op een later tijdstip onderzocht of er alcohol in zit. In overleg met een hulpofficier van justitie is het rijbewijs van de automobilist ingevorderd.

Zijn auto is weggesleept door een takelbedrijf. Deze is vermoedelijk total loss. De tractor liep door de aanrijding een kapotte voorband en een kapotte velg op.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (4-5-2013 om 11:54)
Haastige spoed ? En als je een slok op hebt, beïnvloed dat écht je beoordelingsvermogen, óók als je al wat ouder bent. Hij mag wel van geluk spreken dat 't zo goed is afgelopen in zo'n gevaarlijk klein kistje.
Cookie-instellingen beheren