Weerbericht:
Half tot zwaar bewokt en een enkele bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Opnieuw brand in Oosterland

Toegevoegd: 05-05-2013, 14.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOSTERLAND - Zondag rond 06.30 uur heeft er brand gewoed in de tuin van een woning in de Steengrachtstraat in Oosterland. Sinds vorig jaar maart zijn er al zo'n 20 brandjes geweest in Oosterland. Ook deze brand is vermoedelijk aangestoken. 


De bewoners werden wakker van een brandlucht en ontdekten dat de krabpaal in een kattenren, die in de tuin staat, in brand stond. De brandweer kwam ter plaatse, maar de brand was door de bewoners met een tuinslang geblust. Ook had een houten plantenrek in brand gestaan. Op het rek zaten brandplekken en de plastic plantenhouders waren weggebrand. Deze brand was uit zichzelf uitgegaan. 

De politie zoekt al enige tijd naar een mogelijke brandstichter in Oosterland. Er wordt in de buurt extra gesurveilleerd en ook is de hulp van de buurtbewoners ingeroepen. De politie vermoedt dat de branden het werk zijn van één persoon.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R v g (5-5-2013 om 21:26)
Mensen denk na of je de laatste tyd met iemand woorden heb gehad ?over een hond of auto ,dit kan ook al ange tyd spelen ,denk goed na de brandstichter of meerdere woont waarschynlyk kort in de buurt ,en kan snel weer thuis komen ,en stil
Cookie-instellingen beheren