Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Hennepkwekerij ontmanteld in Vogelwaarde

Toegevoegd: 07-05-2013, 16.11 uur
Er werden in totaal 762 oogstrijpe hennepplanten aangetroffen. Er werden in totaal 762 oogstrijpe hennepplanten aangetroffen.
Er werden in totaal 762 oogstrijpe hennepplanten aangetroffen.
© Foto: Dieter Erpelinck
Door: Veerle van Iren
VOGELWAARDE - In een woning aan de Bossestraat in Vogelwaarde zijn agenten vanmorgen binnengetreden, omdat er mogelijk een hennepkwekerij aanwezig zou zijn.


Er bleek inderdaad een hennepkwekerij aanwezig te zijn. Door de agenten zijn in de woning twee kweekruimtes aangetroffen waar in totaal 762 oogstrijpe hennepplanten groeiden. In de woning was niemand aanwezig en daarom is er ook niemand aangehouden. De politie start een onderzoek.

Alle benodigdheden ten behoeve van het in stand houden van de kwekerij zijn door de politie in beslag genomen en zullen worden vernietigd. Een medewerker van DELTA gaat aangifte doen van de diefstal van stroom, omdat er stroom buiten de meter om werd afgetapt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frans (8-5-2013 om 11:58)
Oei, dat is zo rond de 20 kilo. Daar zal iemand even heel hard van gaan vloeken.
Walter (7-5-2013 om 20:19)
Mooie Foto's Dieter Erpelinck
B. (7-5-2013 om 18:06)
Doodzonde van die mooie woning!
Cookie-instellingen beheren