Weerbericht:
Perioden met zon en een bui. Zondag meer buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Arrestatie na steekpartij Terneuzen

Toegevoegd: 07-05-2013, 19.14 uur - Update: 07-05-2013, 22.50 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie heeft vanavond een persoon opgepakt naar aanleiding van een steekpartij in Terneuzen.

Het steekincident vond volgens de politie rond 18.45 uur plaats op de hoek Huizingaplein - Van Bovenstraat in Terneuzen. Een 38-jarige man uit de gemeente Terneuzen werd gestoken. Er werden twee ambulanceteams ter plekke gestuurd. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis waar hij op dit moment aan zijn verwondingen behandeld wordt. Het slachtoffer is niet in levensgevaar.

Vrij snel nadat de melding bij de politie was binnengekomen is een 53-jarige man uit Terneuzen in zijn woning aangehouden door agenten. Hij wordt er van verdacht betrokken te zijn bij de steekpartij. De politie heeft na de steekpartij gedeelten van de eerder genoemde straten afgezet.

Tactisch rechercheurs gaan zowel het slachtoffer als de verdachte verhoren. Een technisch rechercheur uit Brabant is ter plekke gekomen om onderzoek te doen. Er zijn foto's gemaakt en ook zijn ter plekke enkele goederen in beslag genomen. De kleding van zowel het slachtoffer als de verdachte is door agenten in beslag genomen om onderzoek op te doen.

De aanleiding van de steekpartij is nog niet bekend. Als beide betrokkenen een verklaring hebben afgelegd kan de politie daar mogelijk meer over vertellen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750