Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode aangespoeld bij Westkapelle

Toegevoegd: 08-05-2013, 11.31 uur
Door: Roland de Jong
WESTKAPELLE - Op de Zeedijk bij Westkapelle is woensdagochtend een dode aangespoeld. Dat heeft de politie bekend gemaakt. 
 
Het slachtoffer, volgens de politie een man, werd rond 07.30 uur aangetroffen op de keien nabij restaurant De Westkaap. De surveillancedienst van de politie zette de dijk rondom het stoffelijk overschot af met linten in afwachting van de technische recherche. Die heeft ter plekke onderzoek gedaan. Rond 10.35 uur kon het slachtoffer worden geborgen. 
 
De politie laat weten dat zij nog geen idee heeft wie het slachtoffer is. De doodsoorzaak en de identiteit worden nog nader onderzocht. De Landelijke Eenheid Vermiste Personen is in kennis gesteld over het aantreffen van de onbekende dode.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henri (9-5-2013 om 05:51)
Bijzonder vervelende situatie en zeker dat je nagaat dat ik er wel eens zwem ook..In dishoek zwem ik ook en daar ben ik al eens tegen iets aangezwommen en paar uur later las ik dat er dode vrouw was gevonden ( jaar of wat geleden )..Maar de WARNOW uit Middelburg is ook gezonken toch ?
Jan (8-5-2013 om 19:23)
J waar slaat dat nu op ? dit is een normale procedure dat iemand zo wordt vervoerd, heeft niets met respect te maken
Steve (8-5-2013 om 19:08)
Heel vervelend allemaal, mijn condoleances aan de familie.
Mar (8-5-2013 om 17:41)
Ben het helemaal eens met jop en hoop dat inderdaad meneer gemist word en familie heeft zodat deze mensen rust krijgen en dat ze hun geliefde naar zijn laatste rustplaats kunnen brengen
J (8-5-2013 om 16:11)
Met respect weggedragen, netjes!
Arnemuiden (8-5-2013 om 14:22)
Ik weet niet of de dode lang in het water heeft gelegen anders misschien een opvarende van de eerder bij Rotterdam gezonken Baltic Ace?
Cookie-instellingen beheren