Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 22 km

Man doodgereden, dader voortvluchtig

Toegevoegd: 11-05-2013, 08.06 uur - Update: 11-05-2013, 09.27 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is vannacht een man (48) doodgereden. De dader is voortvluchtig. Dat meldt de politie. 
 
Het slachtoffer, een inwoner van Terneuzen, werd rond 02.05 uur levenloos aangetrofen op straat bij de parkeerplaats van Winkelcentrum Zuidpolder aan de Alvarezlaan. Er werd nog een ambulanceteam opgeroepen maar alle hulp bleek tevergeefs.


Volgens de politie heeft een eerste onderzoek door specialisten van de technische recherche en de dienst Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) uitgewezen dat de man is aangereden. Tot nu toe heeft zich echter nog niemand gemeld die de man heeft aangereden. De politie is dan ook op zoek naar de doorrijder. De politie probeert in de tussentijd aanwijzingen te vinden die duidelijk kunnen maken of er sprake is van een ongeluk of een opzettelijke botsing. 
 
De politie heeft een ruime afzetting rondom de vindplaats gemaakt. Er zijn hekken met zwart zeil ter plekke gebracht om het zicht op het stoffelijk overschot te ontnemen. Ter plekke wordt momenteel nog onderzoek gedaan. Onder meer blikjes bier, bloedsporen en sporen op de weg zijn veilig gesteld. Even na 07.00 uur voegde ook de tactische recherche zich bij het onderzoek.

Ford Focus
Rond 08.25 uur maakte de politie bekend dat wordt gezocht naar een zwarte Ford Focus hatchback 1.4 model 1998-2004 met schade aan de voorzijde. Mensen met tips kunnen die doorbellen naar 0900-8844.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Engeltje (11-5-2013 om 18:17)
Waar ik me zo kwaad om kan maken is hoe mensen op sensatie uit zijn wie zegt at hier om een afrekening gaat of dat hij zijn roes ligt uit te slapen fijn als familie of nabestaande zulke berichten lezen. Denk daar ook eens aan.
Axelse (11-5-2013 om 17:49)
Zo te zien heeft het slachtoffer ook geen schoenen aan of zie ik dit verkeerd en als de politie weet dat het om een zwarte ford focus gaat moeten ze a.d.h.v camera's toch ook kenteken weten denk dat het een mislukte deal is geweest wat zoek je daar op dat tijdstip???????
Stef (11-5-2013 om 17:46)
Op een parking iemand dood rijden.. Klinkt een beetje vreemd maar in terneuzen kan alles.
MB (11-5-2013 om 15:44)
Ik geloof voor geen meter dat dit een ongeluk was, zo onoverzichtelijk is het daar niet, laat staan druk. Of het moet een 'Ray Charles' zijn die achter het stuur zat. Terneuzen kent steeds meer criminaliteit: overvallen, inbraken, steekpartijen, moorden, drugsdeals e.a.
Adje (11-5-2013 om 13:42)
Volgens mij dader en slachtoffer ken elkaar. Menings verschil schulden.De politie kom er toch achter. Er zijn veel cameras in de buurt en met wat spuurwerk wordt de dader snel gepakt. Sterkte aan de familie van deze Man
Marja (11-5-2013 om 13:05)
Sterkte voor nabestaanden maar laten we geen conclusies trekken dat het om een criminele afrekening gaat want het kan ook een smeerlap zijn die dronken achter het stuur zat en de man aangereden heeft en doorrijden na een ongeval met vluchtmisdrijf rijbewijs nooit meer terug en zware straffen
Cookie-instellingen beheren