Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 11 km

Man doodgereden, dader voortvluchtig

Toegevoegd: 11-05-2013, 08.06 uur - Update: 11-05-2013, 09.27 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is vannacht een man (48) doodgereden. De dader is voortvluchtig. Dat meldt de politie. 
 
Het slachtoffer, een inwoner van Terneuzen, werd rond 02.05 uur levenloos aangetrofen op straat bij de parkeerplaats van Winkelcentrum Zuidpolder aan de Alvarezlaan. Er werd nog een ambulanceteam opgeroepen maar alle hulp bleek tevergeefs.


Volgens de politie heeft een eerste onderzoek door specialisten van de technische recherche en de dienst Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) uitgewezen dat de man is aangereden. Tot nu toe heeft zich echter nog niemand gemeld die de man heeft aangereden. De politie is dan ook op zoek naar de doorrijder. De politie probeert in de tussentijd aanwijzingen te vinden die duidelijk kunnen maken of er sprake is van een ongeluk of een opzettelijke botsing. 
 
De politie heeft een ruime afzetting rondom de vindplaats gemaakt. Er zijn hekken met zwart zeil ter plekke gebracht om het zicht op het stoffelijk overschot te ontnemen. Ter plekke wordt momenteel nog onderzoek gedaan. Onder meer blikjes bier, bloedsporen en sporen op de weg zijn veilig gesteld. Even na 07.00 uur voegde ook de tactische recherche zich bij het onderzoek.

Ford Focus
Rond 08.25 uur maakte de politie bekend dat wordt gezocht naar een zwarte Ford Focus hatchback 1.4 model 1998-2004 met schade aan de voorzijde. Mensen met tips kunnen die doorbellen naar 0900-8844.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Terneuzenaar (11-5-2013 om 12:51)
Het feit dat iemand doorgereden is wil niet per definitie zeggen dat het "mogelijk een bekende van het slachtoffer" is...en wat de blikjes bier betreft... dat is daar meestal in grote hoeveelheden te vinden.... heeft mogelijk niets te maken met hetgeen gebeurd is... sterkte aan de nabestaanden
Judith berkers (11-5-2013 om 12:30)
Vreselijk nieuws voor de nabestaanden. Nog erger om zo je man/vader/kind/zoon onder een laken te zien luggen,tentoongesteld voor de hele wereld. Persvrijheid is een groot goed,maar respect voor de overledene zou op zijn plaats zijn!
Rico (11-5-2013 om 12:29)
Zo aan t bier te zien kan ie ook gewoon out gegaan zijn en op die parkeerplaats zn roes lag uit te slapen. En daarna zijn overreden?
Engeltje (11-5-2013 om 12:29)
Woorden schieten te kort wat een verschrikkelijk nieuws je zult het maar thuis krijgen. Ik wens familie en nabestaande veel sterkte toe met dit verlies. En mensen denk een beetje om jullie taal gebruik
Jopie (11-5-2013 om 11:59)
Ik ben geen rechercheur, maar als bekend is wat voor auto het was, valt dan niet ergens uit camera's af te leiden wat het kenteken was? A.d.h.v. het kenteken heb je een auto-eigenaar... Of het moeten gestolen kentekenplaten zijn geweest (wat criminelen vaak gebruiken).
Joos (11-5-2013 om 11:26)
Allereerst sterkte voor de nabestaanden! Verder: ligt het nu aan mij of wordt er steeds meer doorgereden na een aanrijding? Is m.i. maar één oplossing voor: strenger straffen. Doorrijden na een ongeluk moet minimaal goed zijn voor een lange gevangenisstraf en LEVENSLANG rijbewijs kwijt.
Cookie-instellingen beheren