Weerbericht:
Perioden met zon, geringe kans op een bui
Verkeersinformatie:
Geen files

Man doodgereden, dader voortvluchtig

Toegevoegd: 11-05-2013, 08.06 uur - Update: 11-05-2013, 09.27 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is vannacht een man (48) doodgereden. De dader is voortvluchtig. Dat meldt de politie. 
 
Het slachtoffer, een inwoner van Terneuzen, werd rond 02.05 uur levenloos aangetrofen op straat bij de parkeerplaats van Winkelcentrum Zuidpolder aan de Alvarezlaan. Er werd nog een ambulanceteam opgeroepen maar alle hulp bleek tevergeefs.


Volgens de politie heeft een eerste onderzoek door specialisten van de technische recherche en de dienst Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) uitgewezen dat de man is aangereden. Tot nu toe heeft zich echter nog niemand gemeld die de man heeft aangereden. De politie is dan ook op zoek naar de doorrijder. De politie probeert in de tussentijd aanwijzingen te vinden die duidelijk kunnen maken of er sprake is van een ongeluk of een opzettelijke botsing. 
 
De politie heeft een ruime afzetting rondom de vindplaats gemaakt. Er zijn hekken met zwart zeil ter plekke gebracht om het zicht op het stoffelijk overschot te ontnemen. Ter plekke wordt momenteel nog onderzoek gedaan. Onder meer blikjes bier, bloedsporen en sporen op de weg zijn veilig gesteld. Even na 07.00 uur voegde ook de tactische recherche zich bij het onderzoek.

Ford Focus
Rond 08.25 uur maakte de politie bekend dat wordt gezocht naar een zwarte Ford Focus hatchback 1.4 model 1998-2004 met schade aan de voorzijde. Mensen met tips kunnen die doorbellen naar 0900-8844.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse speculaas (12-5-2013 om 09:54)
Zal ik ook even mee speculeren ? wie weet was het wel in verband met die straatrace's die daar regelmatig voorkomen ? gelukkig hebben we nog politie en justitie die zich wel met de feiten bezighouden.(waar dat nog mag van de bevolking)
Frans (12-5-2013 om 07:45)
Gelukkig doet de politie aan waarheidsvinding i.p.v. aannames.... Feit: Al zou je aan de hand van het kenteken de auto hebben, dan heb je nog geen dader! De eigenaar hoeft immers niet de bestuurder te zijn geweest.... Feit: Type auto is bekend, maar kenteken wordt niet vrijgegeven. Wellicht was het kenteken niet betrouwbaar genoeg? Feit: Camera's nemen niet altijd permanent op, soms pas als er iets gebeurd.... dus staat er wel voldoende op beeld? Feit: Politie is goed in stilzwijgen.
Swa-tje (12-5-2013 om 01:11)
Ze weten het type en zelfs t Motorblok hoezo kenteken niet dan?? Wast politie zelf per ongeluk iemand over t hoofd gezien? Zelfs de kleur weten ze kvind t beetje vaag om te lezen geef gewoon t kenteken vrij hebben medemensen meer aan ;)
Boterblommeken (12-5-2013 om 00:40)
Ach...De reacties van iedereen zijn toch begrijpelijk...Sensatie of niet...Wat moet je daar nu toch mee. Tenzij dit een vantevoren geplanden aktie was, is het toch diep triest? Voor alle partijen! Iemands leven is voorbij... Wat ik eigenlijk wil zeggen...Laten we ook de reacties niet veroordelen.
Ina gideonse-christiaanse (11-5-2013 om 22:48)
Rust in vrede Derk
Sab (11-5-2013 om 20:23)
Misschien is het een idee om na te gaan wie dat bier heeft gekocht? Het zou goed kunnen dat dat bij de Albert Heijn is gekocht. Misschien is dit te koppelen aan camerabeelden van iemand die in een zwarte ford focus rijdt? Veel sterkte aan de familie en vrienden.
Cookie-instellingen beheren