Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gevaarlijke slang ontsnapt uit woning

Toegevoegd: 11-05-2013, 17.21 uur
De politie rukte met diverse wagens uit.
De politie rukte met diverse wagens uit.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

HOEDEKENSKERKE - In het Zuid-Bevelandse Hoedekenskerke wordt gezocht naar een zeer giftige Afrikaase cobra. Dat meldt de politie.


Volgens de politie is de slang ontsnapt vanuit een woning aan de Havenstraat. Een beet van het dier kan bij gebrek aan behandeling dodelijk zijn. Een medisch specialist is vanuit Rotterdam onderweg met antigif.

Ook is een slangendeskundige geraadpleegd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Toos (12-5-2013 om 21:23)
Volgens mij is een cobra bij de temperaturen die nu heersen niet echt actief. Hij zal zich voorlopig ergens verstoppen. Ook zal het dier waarschijnlijk banger voor de mens zijn dan wij voor hem.
Adje (12-5-2013 om 11:32)
Noua- je reactie gaat nergens over. Mensen niet bang van en trein wat zit nu in je hoofd. Wij praat over en zeer giftig en gevaarlijke slang.
Erik (12-5-2013 om 09:45)
Het zou goed zijn als wij ook te horen zouden krijgen of er n.a.v. deze ontsnapping ook ECHT maatregelen zijn / worden genomen tegen de eigenaar. In beslagname, boete, dierenbescherming, wet op uitheemse dieren, enzovoort.. Al was het alleen maar ter geruststelling, want de schrik zit er goed in.
Loes (12-5-2013 om 09:37)
Ieder z,n hobby maar een ander heeft er niks mee te maken, dus zeer slordig van deze eigenaar....
Reaguren (12-5-2013 om 09:33)
Aan de reacties te lezen is de volgende die door een woeste meute van het dorp gejaagd moet worden gevonden. wat is er toch van ons ooit een tolerante land geworden ?
Miniopperhoofd (12-5-2013 om 09:12)
Honden en katten zijn ook geen huisdieren; wij, de mens, heeft deze diersoort omgetoverd tot "huisdier". Menig hond is levens gevaarlijk, wordt niet door de baas, de mens, aan de lijn gehouden. Dusssss, niet te voorbarig met je conclusies over reptielen. Ja, die man zit fout, weet hij donders goed.
Cookie-instellingen beheren