Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 13 km

Auto rijdt door na botsing Kapelle

Toegevoegd: 12-05-2013, 10.48 uur
Door: Roland de Jong
KAPELLE - In de Nieuwe Kerkstraat in Kapelle is zaterdag een 61-jarige vrouw uit die plaats gewond geraakt bij een aanrijding met een auto. De automobilist stopte een moment, maar is daarna doorgereden.


De vrouw fietste omstreeks 14.30 uur over de Noordstraat in de richting van de spoorwegovergang. Uit de richting van de Nieuwe Kerkstraat reed een onbekende automobilist in dezelfde richting en deze heeft de vrouw geraakt. De bestuurder van de personenauto stopte even, maar is daarna verder gereden.

De vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek zij letsel aan een wenkbrauw te hebben opgelopen. Nadat het letsel is behandeld kon zij het ziekenhuis weer verlaten


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lagonda (12-5-2013 om 19:07)
@ mercedes, ik dacht eigenlijk eerst aan zo een oostblokker werk(af)nemer, maar goed, die zijn ook niet verzekert, geen APK, geen wegenbelasting, in hun auto die hier gejat is en daar omgekat. en o ja, ook vaak bezopen achter het stuur. maar dat is ook maar een vooroordeel en speculatie.
J.Houmes (12-5-2013 om 13:01)
ik heb dit ook meegemaakt in oost souburg ik werd gesneden door een auot viel met de scooter had letsel aan mijn handen en benen auto reed gewoon door zonder te stoppen die soort personen moeten worden opgespoort door de politie want komt veel vaak voor de situatie in verkeer
Mercedes (12-5-2013 om 12:54)
Je mag niet te gauw oordelen over iemand maar je denkt gauw weer aan een bestuurder die gedronken had of niet verzekerd was . Hoe het ook gebeurd is: schandalig aan zo iemand aan zijn lot over te laten. Ik wens de vrouw sterkte toe.
De gespierdehulk van axel (12-5-2013 om 12:16)
Kenteken noteren doe wonderen alleen dan kan de bestuurder boete wat hij/ zij gedaan heb
Cookie-instellingen beheren