Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 55 km

Containers in brand Arnemuiden

Toegevoegd: 12-05-2013, 11.12 uur
De brandweer heeft de brand bedwongen met blusschuim. De brandweer heeft de brand bedwongen met blusschuim.  De brandweer heeft de brand bedwongen met blusschuim.
De brandweer heeft de brand bedwongen met blusschuim.
© Foto: Kees Marijs
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Bij de Muidenweg in Arnemuiden zijn vanochtend enkele afvalcontainers in vlammen opgegaan.


De brand woedde in de buurt van camping De Witte Raaf aan het Veerse Meer en werd ontdenkt door een voorbijganger. De brandweer van Arnemuiden werd met spoed opgeroepen om de brand te blussen.

De brandweer heeft de brand bedwongen met blusschuim.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Van de Krekels (12-5-2013 om 15:41)
Zo is dat @ jaap, een beetje gelijk met je vingertje wijzen naar een verdachte om die maar gelijk te lynchen en zijn huis te slopen roept alleen maar op tot nog meer ellende. ik weet wie de aanstichters zijn.
Jaap (12-5-2013 om 12:39)
Brandstichting lijkt wel schering en inslag te zijn. Ontbreekt het hier aan een gebrek aan normen en waarden? Als je opgevoed wordt met het opsteken van een vinger dan is het m.i. moeilijk om ergens een balans te vinden. Als dit de kick is dan ben je daar ver weg van.
Normar (12-5-2013 om 12:07)
Ik sta op de camping en hoorde vanochtend een plof, gevolgd door een snel wegrijdende auto.
Cookie-instellingen beheren