Weerbericht:
Vrij veel bewolking en van tijd tot tijd (mot)regen, vrijdag meest droog
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Optocht naar nieuwe brandweerkazerne

Toegevoegd: 14-05-2013, 10.07 uur
De voertuigen op weg naar de nieuwe kazerne.
De voertuigen op weg naar de nieuwe kazerne.
© Foto: Thijs Geene
Door: Roland de Jong
HULST - Een flinke rij brandweerwagens trok maandagavond door Hulst. Gelukkig niet vanwege een incident, maar om de opening van de nieuwe brandweerkazerne.
 
Na een lange voorbereidingsperiode en een bouwperiode van 10 maanden zijn de nieuwe brandweerkazerne en gemeentewerkplaats op het industrieterrein Hogeweg eindelijk gereed. Morgen worden de gebouwen officieel geopend, maar gisteren trokken de brandweerwagens van Hulst al naar de nieuwe stek. De oude kazerne aan de Absdaalseweg was al langere tijd aan vervanging toe.

Zaterdag is er een open dag. Dan is iedereen vanaf 13.30 tot 16.30 uur welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe gemeentewerkplaats en de brandweerkazerne. Medewerkers van Gemeentewerken leiden u rond in hun nieuwe onderkomen en tonen hun verschillende vakgebieden en taken. Ook in de brandweerkazerne vinden rondleidingen plaats. Daarnaast verzorgen de brandweerlieden diverse demonstraties.

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750