Weerbericht:
Perioden met zon en een bui. Zondag meer buien, soms met onweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Grote brand in gebouw Yerseke

Toegevoegd: 14-05-2013, 19.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - In een gebouw aan de Havendijk in Yerseke heeft dinsdag een grote brand gewoed. Het pand brandde volledig uit. 

De brand ontstond rond 17.30 uur. Toen de eerste brandweervoertuigen ter plaatse kwamen sloegen de vlammen al uit het pand en is er gelijk opgeschaald naar een grote brand. De brandweer heeft drie blusvoertuigen ingezet om het vuur te blussen. Overslag naar de naastgelegen loodsen kon worden voorkomen. 

Volgens de brandweer gaat het om een gebouw van ongeveer 10 bij 15 meter en werd het gebruikt voor de opslag van onder andere mandjes. Het gebouw staat naast oesterputten. De oesters die hier nu in liggen gaan terug de Oosterschelde in.  

Even na 18.30 uur kon het sein brandmeester worden gegeven. Het nablussen zal nog enige tijd in beslag nemen. Bij de brand is niemand gewond geraakt. 

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750