Weerbericht:
Zonnig, morgen overwegend bewolkt en af en toe regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 16 km

Automobilist rijdt met auto tegen gevel woning Goes

Toegevoegd: 17-03-2006, 18.22 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

GOES - Een automobiliste heeft vanavond een gevel geramd in Goes. Niemand is gewond geraakt.

Rond kwart voor vijf reed een 28-jarige Goese automobiliste met haar personenauto over de Lijsterbesstraat. Door nog onbekende oorzaak belandde hij met haar auto tegen de gevel van één van de woningen in de straat. De vrouw raakte niet gewond.

De vrouw reed na de botsing weer achteruit en reed vervolgens weg. Een verwoeste tuin en een kapotte vensterbank en gevel achterlatend. Omwonenden hadden echter snel het kenteken van de auto genoteerd en al snel werd de auto in de buurt aangetroffen.

Omdat niet duidelijk was of de woning gestut moest worden werd voor de zekerheid de Goese tankautospuit 4739 onder prioriteit twee ter plaatse gevraagd. De brandweer is ter plaatse geweest maar constateerde dat stutwerk niet noodzakelijk was.

De politie kon de vrouw al snel opsporen. Ter plaatse werd een blaastest gedaan. Hieruit bleek dat de vrouw bijna vier keer zoveel gedronken had als is toegestaan. De vrouw verklaarde dat ze op een verjaardag was geweest waar ze een paar biertjes had gedronken. De vrouw verklaarde verder dat ze normaal gesproken tegen het rijden onder invloed is.

De politie heeft het rijbewijs van de vrouw ingenomen. De auto van de vrouw raakte aan de voorzijde licht beschadigd. Een schadebedrag van de schade aan de woning is nog niet bekend. Een schade-expert zal ter plaatse onderzoek komen doen naar de exacte schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Laatste nieuwsvideo's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren