Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
15 files van totaal 66 km

Invallen Terneuzen wegens wapenbezit

Toegevoegd: 15-05-2013, 09.54 uur
Door: Veerle van Iren
TERNEUZEN - De invallen door arrestatieteams vannacht in Terneuzen waren in verband met de mogelijke aanwezigheid van wapens.


Arrestatieteams vielen rond 04.30 uur in de Rossinistraat en in de Goudsbloemstraat bij twee woningen binnen.  De invallen vonden plaats in verband met de verdenking van aanwezigheid van wapens in de woningen. Aansluitend zijn doorzoekingen verricht in de woningen. In de onderzochte woningen werden geen wapens aangetroffen.

In de woning aan de Goudsbloemstraat werden twee mannen aangetroffen die voor verhoor naar het politiebureau in Terneuzen zijn overgebracht. Na verhoor zijn de twee heengezonden.

Zie ook:
- Arrestatieteams doen invallen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zina (16-5-2013 om 22:19)
Ja!we willen eerst slachtoffers zien en dan pas met bewijs ingrijpen en handelen.ze zullen wel gegronde redenen gehad hebben.dat is trouwens verplicht.dus ga nou niet net doen of ze iene miene munten spelen op de landkaart.of een nachtje uit plannen voor de lol,en als er iets gebeurd vingerje wijzen
Wout (15-5-2013 om 17:41)
Helemaal gelijk Rianne. Ze zouden beter wachten tot ze het gebruikt hebben. Da is beter.
Rianne (15-5-2013 om 16:41)
Wat een onzin inval omdat ze DENKEN dat er een wapen in lig dat is nou precies het probleem
Cookie-instellingen beheren