Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 300 km

Aanhoudingen vanwege beroving in Graauw

Toegevoegd: 15-05-2013, 15.22 uur
Door: Veerle van Iren
GRAAUW - Op 19 april 2013 vond in Graauw een beroving van drie jongens plaats. De drie moesten hun zakken leeghalen en hun gsm's en portemonnees afgeven. Het geld werd uit de portemonnees gehaald en de mannen namen het geld en de gsm's mee. Er zijn twee verdachtes aangehouden.


Mede dankzij een aantal oplettende burgers konden afgelopen week twee jongens als verdachte worden aangehouden en verhoord. Het gaat om een 20-jarige man uit de gemeente Hulst die in zijn woning werd aangehouden en een 17-jarige inwoner van Kieldrecht (B). De laatste meldde zich uit eigen beweging bij het politiebureau.

Beiden hebben een volledige bekentenis afgelegd en zijn inmiddels weer in vrijheid gesteld. De 17-jarige was nog in het bezit van de drie afgenomen gsm's en deed daar afstand van. De slachtoffers van de beroving zijn in kennis gesteld en krijgen hun telefoon terug.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Thomas (16-5-2013 om 13:16)
Schandalig dat deze jongens kunnen gaan zonder verdere strafvervolging. Er was zelfs sprake van bedreiging met een mes!..... iedereen neemt de moeite om de daders te helpen vinden met dit als resultaat; echt ongelooflijk!
Beertje (16-5-2013 om 12:52)
Beste reageerders de straf op dit feit is zo laag dat het voorarrest langer zou duren dan de straf zet je ze nu vast kunnen ze een schadevergoeding eisen voor het te lang zitten. de slachtoffers kunnen als het goed is de schade verhalen via voegen in het strafproces of via het schadefonds.
Jacks (16-5-2013 om 11:13)
Ik begrijp er ook helemaal niets van. Zet daders gewoon met naam en foto's op internet en kijken wat er gebeurt. Nu liggen die jongens vast krom van het lachen. Het lachen zal hun dan snel vergaan want iedereen weet dan wie en hoe ze zijn....
Aad (15-5-2013 om 22:54)
Krijgen die drie jongens geen schadevergoeding??????
Johan (15-5-2013 om 18:14)
Ik probeer me niet aan dergelijke misstanden te ergeren maar doe het toch en ben het dan ook helemaal met Jan en Jacob eens,dit is niet meer normaal.
Dima (15-5-2013 om 17:59)
Ongelofelijk !! Intussen hebben ze hun walgelijke praktijken weer kunnen botvieren op andere slachtoffers!! Het recht in Nederland is zo krom als wat...rechters gaan we zien als handlangers en helers.....bah wat een rechts-systeem.
Cookie-instellingen beheren