Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
66 files van totaal 222 km

Grote uitslaande brand Serooskerke

Toegevoegd: 15-05-2013, 17.20 uur - Update: 15-05-2013, 17.46 uur
Door: Roland de Jong
SEROOSKERKE (W) - Een grote uitslaande brand heeft in Serooskerke op Walcheren een schuur vanmiddag volledig verwoest.


De brand woedde in een vrijstaande schuur naast een woning aan de Gapingseweg. Het vuur werd rond 15.55 uur ontdekt. Toen kwam er al rook vanonder het dak. Al snel werd het sein middelbrand gegeven en twee tankautospuiten en een ladderwagen spoedden zich naar het brandadres.

Nadat ook een waterwagen was opgeroepen werd opgeschaald naar grote brand. Dit betekende de inzet van een derde tankautospuit. Deze forse brandweerinzet was mede nodig vanwege de waterwinning. In de schuur lag onder meer hooi. Ook waren er gasflessen aanwezig. Enkele hiervan explodeerden.

Er raakte niemand gewond. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Het blussen is nog in volle gang. De brand was omstrteeks 17.30 uur meester.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jee (16-5-2013 om 02:51)
Ik zie dat er zonnepanelen op dat dak zitten hoe gaat e.e.a. in zijn werk met blussen met water? Is er kans op electrocutie van brandweerlieden met die zonnepanelen ? Want die blijven in werking die panelen of ze moeten afgedekt worden zodat ze geen licht of zon meer opvangen.
Piet (15-5-2013 om 17:54)
Oh het zal je eigendom maar zijn...
Cookie-instellingen beheren