Weerbericht:
Van het noordwesten uit meer zon, lokaal nog een bui
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Mogelijke steekpartij Heinkenszand

Toegevoegd: 17-05-2013, 03.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEINKENSZAND - In de Van Cittersstraat in Heinkenszand is donderdagavond vermoedelijk iemand neergestoken. De politie kan dit nog niet bevestigen omdat deze vannacht niet bereikbaar was voor commentaar. 

Om 23.45 uur werd het voorval gemeld. Gelijk rukten er twee ambulance en een traumahelikopter uit om hulp te verlenen. De politie was met vijf voertuigen ter plaatse. Twee personen zijn meegenomen naar het bureau. Door de politie is in de omgeving gezocht. Er was ook een politiehond ter plaatse. 

De straat is gelijk na het incident afgezet in verband met mogelijke sporen. De technische recherche was om 2.15 uur ter plaatse en heeft onderzoek gedaan. Na het onderzoek, dat in de woning plaats vond, is de straat weer vrijgegeven.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Kosten (17-5-2013 om 08:40)
Dat ze de kosten maar verhalen op de dader(s)