Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer steekpartij naar Antwerpen

Toegevoegd: 17-05-2013, 14.59 uur
Door: Roland de Jong
HEINKENSZAND - Het slachtoffer van de steekpartij vannacht in Heinkenszand is overgebracht naar Antwerpen. Dat heeft de politie bekend gemaakt. 
 
Het 37-jarige slachtoffer werd rond 23.45 uur neergestoken in een woning aan de Van Citterstraat. Er werden twee ambulances en een traumateam opgeroepen. Het traumateam kwam niet meer ter plekke.


Volgens de politie liep de man letsel op aan zijn bovenlichaam. Hij werd per ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht maar werd later overgeplaatst naar een ziekenhuis in Antwerpen.

De politie heeft met een politiehond in de omgeving gezocht naar het steekwapen. Ook hebben technisch rechercheurs uit Brabant onderzoek gedaan. Vermoedelijk is een ruzie tussen het slachtoffer en de dader, die die avond in de woning ontstond, aanleiding voor het steekincident.

Zie ook:
- Arrestatie vanwege steekpartij Heinkenszand (17-05-2013)
- Mogelijke steekpartij in Heinkenszand (17-05-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren