Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Weer flinke botsing kruising Oostburg

Toegevoegd: 17-05-2013, 17.28 uur
Door: Roland de Jong
OOSTBURG - Opnieuw heeft zich een flinke botsing voorgedaan op een kruising tussen Schoondijke en Oostburg. Gisteren was dat ook al het geval.

Het ongeluk van vanmiddag gebeurde rond 15.55 uur op de kruising Nozemansweg - Lange Heerenstraat (N253). Twee personenauto's kwamen na een voorrangsfout met elkaar in botsing. De brandweer rukte uit omdat gemeld werd dat er sprake was van een beknelling.

Een van de voertuigen belandde na de botsing in een tuin. Het slachtoffer dat in deze auto zat kon niet op eigen kracht het voertuig verlaten. De brandweer moest hierbij assisteren.

Gisteren vond op dezelfde kruising ook al een flinke botsing plaats. Toen raakte de inzittende van een personenauto zwaargewond toen deze in botsing kwam met een vrachtwagen.

Zie ook:
Beknelling bij ongeluk Oostburg (16-05-2013)

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jeff (17-5-2013 om 20:13)
Alweer....links en rechts kijken...
Cookie-instellingen beheren