Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 19 km

Grote zoekactie naar vermiste duiker

Toegevoegd: 18-05-2013, 12.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
BURGHSLUIS - In de Oosterschelde bij Burghsluis wordt op dit moment gezocht naar een vermiste Belgische duiker.  

Even na 9.30 uur werd er alarm geslagen voor de vermissing. De duiker was op 30 meter diepte aan het duiken toen zijn buddy hem uit het oog verloor. De buddy belde vervolgens 112. Direct hierna zijn de reddingboten van de KNRM van Neeltje Jans gealarmeerd. Ook zijn er boten van de politie, brandweer en Rijkswaterstaat ingezet. Daarnaast is er een helikopter van de politie ter plaatse geweest om te zoeken. 


Uit voorzorg stonden er twee ambulances en een traumahelikopter stand-by. Een duikteam van de marine is onderweg om ook onder water naar de vermiste persoon te zoeken. 


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ptk (19-5-2013 om 23:21)
Wat zou de wereld er mooi uit zien als we niet meteen met onze ongezouten mening klaar staan Mensen maken nu eenmaal fouten en krijgen ongelukken Nu helaas een fatale afloop. Als het je kind broer of geliefde anderszins is dan zal de reactie anders zijn .dat is zeker Nog veel te leren in dit leven.
Henri (19-5-2013 om 17:30)
Eigenlijk is het te triest voor woorden dat n.a.v. dit tragisch ongeval hier uitsluitend gesproken wordt over wat dit nu allemaal weer kost. Alle duikers op een hoop gooien en het duiken geheel verbieden is vervolgens weinig realistisch en nogal simplistisch. Zo ken ik er namelijk nog wel een paar.
Emil (19-5-2013 om 17:19)
Jammer van deze reacties zeggen jullie dat ook als het om een familielid is? toppie hulpverleners super knap werk wat ze doen
A (19-5-2013 om 14:27)
Kunnen die "duikers" zich niet gewoon verzekeren tegen zoiets?? Is toch te gek dat er steeds tienduizenden euro's moeten betalen. Ze hebben er niets te zoeken en als ze willen "duiken' betaal dan zelf als het niet goed afloopt.Gewoon een duikverbod hierzo iof anders een giga verzekering afsluiten
Marja (19-5-2013 om 12:47)
aso reakties op dit bericht en wat kan die jongen er aan doen dat hij onwel word? hartstilstand?hoe durven jullie zo te reageren en bij elke sport kan iemand onwel worden en dat heeft niets met duiken te maken en het is te hopen dat jullie niet onwel worden bij jullie hobby want dat kost geld he!
Souburger (19-5-2013 om 12:30)
Jeetje wat een vreselijke opmerking! Iedere sport heeft risico's. Dit is al erg genoeg! Heel veel sterkte voor de familie en ik hoop dat deze jongen op een of ander wonder levend gevonden word!
Cookie-instellingen beheren