Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
113 files van totaal 449 km

Grote zoekactie naar vermiste duiker

Toegevoegd: 18-05-2013, 12.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
BURGHSLUIS - In de Oosterschelde bij Burghsluis wordt op dit moment gezocht naar een vermiste Belgische duiker.  

Even na 9.30 uur werd er alarm geslagen voor de vermissing. De duiker was op 30 meter diepte aan het duiken toen zijn buddy hem uit het oog verloor. De buddy belde vervolgens 112. Direct hierna zijn de reddingboten van de KNRM van Neeltje Jans gealarmeerd. Ook zijn er boten van de politie, brandweer en Rijkswaterstaat ingezet. Daarnaast is er een helikopter van de politie ter plaatse geweest om te zoeken. 


Uit voorzorg stonden er twee ambulances en een traumahelikopter stand-by. Een duikteam van de marine is onderweg om ook onder water naar de vermiste persoon te zoeken. 


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Fifieke (19-5-2013 om 12:29)
Mensen de duiker was aangelijnd. Als het een rally ongeval was dan zeiden jullie waarschijnlijk ook dat ze een andere hobby moeten zoeken. Ieder zijn hobby hoe 'gevaarlijk' die ook is. En of het nu een Belg of een Nederlander is maakt toch niet uit. Het kan jou kind maar zijn. Beetje respect aub.
Moi (19-5-2013 om 10:20)
Mijn medeleven aan de familie, raar dat alle eerder reacties over geld ,tijd en duikverbod gaan. We verbieden auto rijden, motor rijden , paard rijden , voetbal , roken ,drinken toch ook niet. geniet van die ene hersen cel die je hebt en ga iets nuttigs doen.
W (19-5-2013 om 09:34)
Gemeenschapsgeld is niet belangrijk als het om iemands leven gaat.toch???????
Sarah (19-5-2013 om 08:53)
Ik hoop dat jullie nooit het nieuws moeten vernemen dat jullie kind ergens onder water ligt en niet meer te vinden is. dan spreken jullie wel anders.
Alw (18-5-2013 om 20:24)
Erg voor de duiker.. Jammer van al het gemeenschapsgeld wat nu weer vermorst wordt omdat iemand zo nodig een risico volle hobby wil hebben.... Keer op keer als het fout gaat is het met een Belgische duiker misschien een idee om Belgiƫ voor de kosten op te laten draaien
Wim (18-5-2013 om 16:46)
Hoppaaa daar gaat het hele circus weer op zoek naar de zoveelste eigenwijze duiker die bewust dit risico neemt! en wie zal dat betalen???
Cookie-instellingen beheren