Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vermiste duiker is 16-jarige jongen

Toegevoegd: 19-05-2013, 03.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De vermiste duiker bij Burghsluis is vermoedelijk onwel geworden. Het gaat om een 16-jarige jongen uit België. 


De jongen was zaterdagmorgen samen met een budy aan het duiken op een diepte van 30 meter toen hij onwel werd. Vervolgens raakte de zogeheten buddylijn tussen de twee duikers los. De buddy kreeg de jongen niet naar de oppervlakte en heeft vervolgens zelf alarm geslagen. Vervolgens is een grootscheepse zoekactie gestart. 

De Kustwacht verwacht dat de jongen niet meer in leven is. De politie en de marine hebben gezocht tot het donker werd en gaan zondagochtend verder. Het water wordt afgezocht met sonarapparatuur en duikers van de marine staan paraat. 

De burgemeester heeft een noodverordening afgegeven. In het gebied mag niet gedoken worden. 

Zie ook:
- 18/05/2013: Grote zoekactie naar vermiste duiker        
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
. (19-5-2013 om 08:23)
Ik leef mee met de familie en de buddy. Succes het wordt een zware tijd. Hopen dat ze hem snel vinden.
Marja (19-5-2013 om 07:05)
Wat vreselijk..gecondoleerd voor de jongen zijn ouders en verdre familie en buddy.. veel sterkte ... wat een fijne dag zou moeten worden is in 1 klap voorbij en dan nog zo midden in het leven staan zo jong nog en met veel plezier je hobby willen uitvoeren loopt uit op een vreselijk drama
Cookie-instellingen beheren