Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Brandweer knipt dak van auto na ongeval

Toegevoegd: 19-05-2013, 17.21 uur - Update: 19-05-2013, 18.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
GRIJPSKERKE - Bij een ongeval nabij Grijpskerke heeft de brandweer zondagmiddag een man uit zijn auto geknipt. 

Het ongeval vond rond 15.45 uur plaats op de Middelburgseweg nabij de Poppendamseweg. Een bestuurder van een personenauto botste door nog onbekende oorzaak tegen een boom en kwam tientallen meters verder tot stilstand. Door de klap verloor de auto een wiel. Het is nog niet bekend of er nog andere voertuigen betrokken zijn bij de aanrijding. 


De brandweer heeft het dak van de auto geknipt om de gewonde te bevrijden. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is nog niks bekend. De politie heeft na het ongeval onderzoek gedaan naar de toedracht. De weg is rond 18.40 uur weer vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (21-5-2013 om 18:05)
Hierbij mijn oprechte excuses aan de betrokkenen,ik heb verkeerd gereageerd terwijl de ware toedracht mij nog niet bekend was.
B (21-5-2013 om 17:42)
Auto 1 rijd onder de maximum snelheid, auto 3 gaat inhalen en wordt door auto 2 van de weg gedrukt die op dat moment ook gaat inhalen. Er is dus niet te hard gereden.
B (21-5-2013 om 17:42)
Auto 1 rijd onder de maximum snelheid, auto 3 gaat inhalen en wordt door auto 2 van de weg gedrukt die op dat moment ook gaat inhalen. Er is dus niet te hard gereden.
Christiaan (21-5-2013 om 11:11)
Omdat de verdachte afstand doet van de scooter kan hij onmiddelijk terug naar de rechtmatige eigenaar. Weigerd de verdachte afstand te doen, moet er eerst een onderzoek worden in gesteld naar de rechtmatige eigenaar.
Getuige (21-5-2013 om 08:46)
Johan wat praat je verschrikkelijk onverstandig! Er werd helemaal niet te hard gereden. Weet je wel wat zo een reactie met betrokkenen doet? Zelf wel's ongeluk gehad? Dat wens ik je NIET toe!! Maar je reacties zouden er van opknappen Tip: Als je een vent bent, plaats je op deze site ook je excuses!
Anjo lawler (21-5-2013 om 01:36)
Wij zijn erg blij dat hij gespaard is gebleven. ik heb de reacties gelezen. Het is altijd makkelijk om een opinie te hebben als je er niet bij geweest bent. The Lord is calling you, like all of us to Himself.
Cookie-instellingen beheren