Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 58 km

Dronken Zeeuw botst tegen brug Groningen

Toegevoegd: 20-05-2013, 12.55 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 39-jarige inwoner uit 's-Heerenhoek is maandagmorgen in alle vroegte met zijn auto tegen een brug gebotst. Het ongeval vond plaats op de Diepswal in Leek (Groningen). Volgens de politie had de man gedronken. 


Agenten troffen de auto aan in de wal, met de voorkant tegen de zijkant van de brug bij de sluis. De auto was door de botsing zwaar beschadigd, het portier stond open en er was niemand meer bij aanwezig. Iets verderop liep een man hard weg. Hij werd ingehaald en het bleek de bestuurder van de auto te zijn. De man was niet gewond, wel had hij gedronken. 

De politie vorderde het rijbewijs van de man in. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en het als bestuurder verlaten van een plaats van ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willy (1-7-2013 om 11:40)
Dit is toch niet meer normaal als je dit allemaal leest lekker he dat drinken
Frans (21-5-2013 om 13:26)
Ik zou hem voor straf naar huis laten lopen. Dan doet ie het gegarandeerd nooit meer.
Dolf (20-5-2013 om 15:42)
Dat zet Zeeland toch weer op de kaart?
Jaap (20-5-2013 om 14:08)
Dat wordt een enkeltje NS naar huis........
Cookie-instellingen beheren