Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterdief Vlissingen opgepakt

Toegevoegd: 20-05-2013, 15.10 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft zondagavond in Vlissingen een 24-jarige man opgepakt op verdenking van het stelen van een scooter.


De man werd rond 20.30 uur aangehouden in de Van Dishoeckstraat. De 24-jarige viel op toen hij in de Aagje Dekenstraat aan het 'sleutelen' was aan de scooter. Een oplettende getuige deed hiervan melding. Het viel de getuige op dat er geen sleutel in het contactslot zat.

De man werd even later opgepakt. De 24-jarige verdachte uit de gemeente Goeree Overflakkee deed afstand van de scooter.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Erik (22-5-2013 om 19:38)
Mijn scooter dus :( De dader heeft hem volledig gesloopt, alles is er af gehaald. De politie heeft de scooter inmiddels teruggegeven maar deze is helemaal kapot.
Francois (21-5-2013 om 15:43)
Afstand doen is niet meer of minder dat jij, als verdachte/betrokkene zijnde, geen aanspraak meer wil doen op het inbeslaggenomen goed. Je zegt met andere woorden dat je geen eigenaar "meer" bent. Maakt voor de strafzaak niet heel veel uit en de scooter is gewoon inbeslaggenomen voor onderzoek.
Pdw. (21-5-2013 om 00:16)
:deed afstand van de scooter. Een nobel mens, dat verdient een oranjeappeltje.
Bram (20-5-2013 om 21:42)
Goh wat aardig van die jongeman. Hij deed afstand van de scooter. Volgens mij kan je alleen maar afstand van een bezit doen als dat bezit ook echt van jou is. 'k Weet wel het is een verdenking maar dan nog.....
Cookie-instellingen beheren