Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

GRIP 1 voor vondst dode man Goes

Toegevoegd: 21-05-2013, 08.33 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is dinsdagochtend een dode man aangetroffen. De hulpdiensten bestempelden het incident als een GRIP 1-situatie.
 
Het slachtoffer werd rond 06.30 uur aangetroffen naast de kerk bij de Singelstraat. Volgens de politie is er geen sprake van een ongeluk of een misdrijf. Toch doet de technische recherche ter plekke onderzoek.
 
Na de vondst werden diverse brandweerwagens met spoed ter plekke gestuurd. Het ging onder meer om een tankautospuit, een hulpverleningsvoertuig, een verbindings-/commandowagen en een haakarmvoertuig met commandobak. Om de inzet van de verschillende hulpdiensten goed te kunnen coördineren werd opgeschaald naar GRIP 1. GRIP staat voor Gecoördineerde Regionale Incidentbestrijdings Procedure.
 
De omgeving van de vindplaats is door politie en brandweer afgezet met linten en zeilen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emil (22-5-2013 om 09:35)
Gecondoleerd voor de familie, wat ik alleen niet snap als de hulpverleners weinig doen is het niet goed, als ze teveel doen is hey ook niet goed,Wanneer is het wel eens goed in het land?? sterte ook voor de hulpverleners die maken ook wat mee he
Iemand (21-5-2013 om 22:32)
Ben ik dan de enige die zich afvraagd waar die man in godsnaam van afgesprongen is? Van de kerk, zegt men. Maar hoe komt hij daar dan? Er op klimmen lijkt me geen optie. Inbreken? Lijkt me toch dat het goed beveiligd is. En de grote kerk is geen kerk meer, dus open zal hij ook wel niet geweest zijn?
CEM (21-5-2013 om 21:20)
Opschaling naar een Grip. Prachtige afkortingen voor de burger van Nederland. Opschaling een prachtig woord om ALLE verantwoording van je af te schuiven., en de maandelijkse storting op je bankrekening, betaald door de inwoners van Nederland fors op te schroeven.
De Gier (21-5-2013 om 20:47)
Get A Life, ik begrijp dat jij voor al die onnodige inzetten elke keer een acceptgiro krijg? Zo niet, bemoei je er niet mee. Je gaat er namelijk niet over. Einde discussie, wat een domme reacties overigens....
Shave (21-5-2013 om 20:36)
@Realist: Hoe kunt u bepalen of door de hulpdiensten "de juiste inschatting" is gemaakt terwijl u vervolgens schrijft dat niemand de details kent. Bent u helderziende? U doet uw naam geen eer aan!
Marja m.c (21-5-2013 om 20:00)
Gecondoleerd voor de man zijn famili en heb respect voor een mens om wat hoe of waar waar de persoon aan overleden is,want elk mens kan een hartstilstand krijgen of geestelijk ziek worden om wat voor reden dan ook zijn of haar leven beeindigen door iets waar wij niet over kunnen of mogen oordelen
Cookie-instellingen beheren