Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 23 km

GRIP 1 voor vondst dode man Goes

Toegevoegd: 21-05-2013, 08.33 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is dinsdagochtend een dode man aangetroffen. De hulpdiensten bestempelden het incident als een GRIP 1-situatie.
 
Het slachtoffer werd rond 06.30 uur aangetroffen naast de kerk bij de Singelstraat. Volgens de politie is er geen sprake van een ongeluk of een misdrijf. Toch doet de technische recherche ter plekke onderzoek.
 
Na de vondst werden diverse brandweerwagens met spoed ter plekke gestuurd. Het ging onder meer om een tankautospuit, een hulpverleningsvoertuig, een verbindings-/commandowagen en een haakarmvoertuig met commandobak. Om de inzet van de verschillende hulpdiensten goed te kunnen coördineren werd opgeschaald naar GRIP 1. GRIP staat voor Gecoördineerde Regionale Incidentbestrijdings Procedure.
 
De omgeving van de vindplaats is door politie en brandweer afgezet met linten en zeilen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (21-5-2013 om 17:29)
De IQ begrenzer staat weer op maximaal bij sommigen....internet helden! Sterkte voor de nabestaanden!
Dima (21-5-2013 om 17:01)
Het gaat hier wel om een overleden persoon ! En jullie maar kissebissen over hoe het behoort te gaan wat betreft politie en brandweer !! Schaam u om zo op dit bericht te reageren ! Veel sterkte voor de nabestaanden !
Florie (21-5-2013 om 16:13)
Ik denk dat deze discussie beter niet gevoerd kan worden. Wie zijn wij om uit te maken hoe relevant de zaak is? In ieder geval een innig medeleven voor de nabestaanden, die geconfronteerd worden met een plotseling verlies.
Piet30 (21-5-2013 om 16:02)
Mijn broer werkt er vlakbij en wist te vertellen dat het om een springer ging. Brandweer is nodig om straat schoon te spuiten want dat geeft nogal een rommeltje. Lijkt me wel bizar om zo in de ochtend diegene daar te vinden.
Francois (21-5-2013 om 15:36)
Tja, Grip 1 klinkt wel ernstig maar is gewoon een vorm van een bredere communicatie tussen verschillende hulpdiensten. Is het nodig? Plaats Delict is logisch (wel of geen misdrijf maakt niet uit), met alle respect maar het ziet er wel erg druk uit.... Sterkte aan de nabestaande.
Oordeel? (21-5-2013 om 15:11)
Vervolg> en beter 1 brandweerauto teveel als 1 te weinig... Veel sterkte voor de nabestaanden en degene die deze man heeft gevonden en de melding heeft gedaan. Zoiets is niet fijn om te moeten zien...
Cookie-instellingen beheren