Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe regen of een bui. Morgen (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

GRIP 1 voor vondst dode man Goes

Toegevoegd: 21-05-2013, 08.33 uur
Door: Roland de Jong

GOES - In Goes is dinsdagochtend een dode man aangetroffen. De hulpdiensten bestempelden het incident als een GRIP 1-situatie.
 
Het slachtoffer werd rond 06.30 uur aangetroffen naast de kerk bij de Singelstraat. Volgens de politie is er geen sprake van een ongeluk of een misdrijf. Toch doet de technische recherche ter plekke onderzoek.
 
Na de vondst werden diverse brandweerwagens met spoed ter plekke gestuurd. Het ging onder meer om een tankautospuit, een hulpverleningsvoertuig, een verbindings-/commandowagen en een haakarmvoertuig met commandobak. Om de inzet van de verschillende hulpdiensten goed te kunnen coördineren werd opgeschaald naar GRIP 1. GRIP staat voor Gecoördineerde Regionale Incidentbestrijdings Procedure.
 
De omgeving van de vindplaats is door politie en brandweer afgezet met linten en zeilen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjors (24-5-2013 om 12:54)
Het is maar stil in Goes.
Shave (23-5-2013 om 23:53)
@realist Schande, u schreef:: “En de juiste inschatting ? Die is niet altijd even makkelijk te maken, die wordt hoofdzakelijk bepaald door de berichtgeving van de melder.”. Hoe durft u deze medemens verantwoordelijk te stellen voor opschaling als deze. Verder alles goed met u of heeft u belangen?
Toch niet (23-5-2013 om 19:16)
Het was toch niet de beiaardier?
Anoniem (23-5-2013 om 12:47)
Sterkte aan de nabestaanden van deze man. Hij was de stadsbeiaardier van goes en is door een noodlottige val om het leven gekomen. Het zal stil worden in de stad.
Jennifer (23-5-2013 om 12:31)
Het was oud tandarts Tamminga uit Goes
Renata (23-5-2013 om 00:08)
Get a life's reactie was inderdaad wat ongenuanceerd maar ik denk dat hij schrijft wat meer mensen denken, alhoewel het ons allemaal niets aan gaat. Je excuses hier aanbieden vind ik wel netjes. Sterkte voor de nabestaanden, heel triest.