Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw bewusteloos na botsing

Toegevoegd: 21-05-2013, 16.01 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is vrijdag in de J.D.P. de Smitstraat een 22-jarige vrouw uit die plaats gewond geraakt bij een aanrijding.

De 22-jarige vrouw fietste even na 07.30 uur door de J.D.P de Smitstraat en hoorde achter zich een geluid. De vrouw keek om en hoorde daarna een klap omdat ze met haar fiets achter op een rijdende auto reed.


De vrouw klapte op de achterruit en kreeg het fietsstuur in haar buik, daarna viel zij op de grond en raakte een moment bewusteloos. Een vrouw die in de buurt was, heeft haar daarna geholpen om weer op te staan. De auto waar de fietsster tegenaan gereden was, is doorgereden. Het gaat om een witte auto. De vrouw raakte gewond aan haar been en pols. De fiets raakte beschadigd.

De politie verzoekt de bestuurder van de auto dringend zich te melden en ook eventuele getuigen van het ongeval worden verzocht contact op te nemen met de politie en te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Brian (24-5-2013 om 01:20)
Wie schuld heeft doet er niet toe ! je bent verplicht je over een gewonden te bekommeren. je moet kijken hoe het met een slachtoffer is of je nu schuld hebt of niet FEIT !!!
Oost-souburger (23-5-2013 om 14:31)
@zoltan ,het is niet raar maar laf ,dus die laffe bestuurder is wel fout , en pleeg dus wel een strafbaar feit , en bestuurder meld je netjes bij de politie en een bos bloemen voor die mevrouw is wel op zijn plaats .
Oost-souburger (23-5-2013 om 08:23)
@simon. als je je radio aan heb staan in de auto en niks hoor dan ben je al fout en als je ook nog door rijd ,ben je helemaal fout , en dus nicole heeft gewoon gelijk , ik hoop dat het goed gaat met die meid .
Willem (22-5-2013 om 20:04)
Bij een aanrijding, schuldig of niet , behoor je te stoppen en jezelf bekend te maken. En als je denkt dat je niets zou horen met een radio aan heb je het mis want als er iemand achter op je ruit klapt dan hoor je dat, zeker weten! Waarschijnlijk weer zo'n typisch geval van a-sociale hufterigheid!
D (22-5-2013 om 15:58)
Natuurlijk niet leuk dat die vrouw gewond raakte,en niet netjes van de bestuurder van de auto om door te rijden,nu weet ik niet precies wat er is gebeurd maar om nu te zeggen dat de bestuurder een strafbaar feit heeft gepleegd? vrouw keek achterom lette niet op en reed achter op een auto,ja...
Ger (22-5-2013 om 15:44)
Waarschijnlijk reed die auto achteruit en dus schuldig. Geen zin om schade te betalen? Kost tegendeel veel geld hoor, die premieverval. Schande!
Cookie-instellingen beheren