Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bijeenkomst inbraakpreventie Borsele

Toegevoegd: 22-05-2013, 12.58 uur
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Woensdag 5 juni organiseert de gemeente Borsele in De Stenge in Heinkenszand een voorlichtingsbijeenkomst over inbraakpreventie.

Tijdens deze avond wordt onder andere een lezing gegeven waarbij door middel van praktische voorbeelden en tips instrumenten worden geboden om veiliger te wonen. Daarnaast zullen een erkend politiekeurmerk veilig wonen bedrijf en de gemeente Borsele aanwezig zijn.

De bijeenkomst start om 19.15 uur in vergader- en congrescentrum De Stenge aan het Stengeplein 1.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Duvekot (23-5-2013 om 07:49)
Goed initiatief van de gemeente Borsele! 95% minder kans op een inbraak wanneer uw woning voorzien is van het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Vraag een gratis opname aan bij een erkend PKVW-bedrjif.
Top (22-5-2013 om 13:15)
Leuk zo voorlichtingsbijeenkomst over inbraakpreventie met datum en tijd er bij want onder tussen word je huis leeg gehaald als je bij de bijeenkomst zit
Cookie-instellingen beheren