Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Agent gewond bij ongeluk Stavenisse

Toegevoegd: 22-05-2013, 16.51 uur
Een politieagent raakte licht gewond.
Een politieagent raakte licht gewond.
© Foto: Marcel van Eenennaam
Door: Roland de Jong
STAVENISSE - Bij een ongeluk op de Provincialeweg (N286) tussen Stavenisse en Sint Maartensdijk is vanmiddag een politieagent lichtgewond geraakt.


Het ongeluk gebeurde rond 13.40 uur. Volgens de politie belandde een politieauto in een sloot. "Het voertuig had alleen materiële schade maar een collega raakte licht gewond."

De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (24-5-2013 om 19:07)
Toch wel bijzondere reacties. Betreft het een lesauto van de politie, gaat het over wegmisbruikers, bellen en belastinggeld. Ik begrijp het gewoonweg niet. Was dit ook zo geweest als het een lesauto van de ambulancedienst geweest was? Ach ja, naar de meeste Zeeuwen moet je niet eens luisteren...
Shannon (24-5-2013 om 17:28)
De oorzaak van het ongeluk is nog onbekend. Dat staat er duidelijk. Hoe bevreemdend dat er hier dan tal van mensen zijn die wel denken te weten wat er is gebeurd. Niets berust op feiten, maar slechts op speculaties. Komt een beetje dom over. Wel van belang en feit: er zijn geen gewonden.
Sjimmie (24-5-2013 om 17:27)
@ sjors, uw opmerking raakt kant nog wal, en wat weet u van een ander zijn werktijden ? bemoei u met uw eigen zaken.
W (24-5-2013 om 14:09)
Beste [de gier] begin toch maar bij jezelf.????????????
Sjors (24-5-2013 om 12:56)
Blablabla, alsof iedereen hier maar weer zo'n "goede" flexibele werknemer is. Schijnbaar niet want reactiegevers kunnen schijnbaar onder werktijd een reactie geven.
Dave (24-5-2013 om 09:53)
Ja ja en die mannen zijn zogenaamd " getraind" wegbmisbruikers
Cookie-instellingen beheren