Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Fietsendieven op heterdaad betrapt

Toegevoegd: 23-05-2013, 11.55 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In de Schaepmanstraat in Vlissingen zijn vannacht twee jongens aangehouden die een fiets wilden stelen.


De jongens werden rond 01.15 uur betrapt. De bewoner van een huis aan de Schaepmanstraat hoorde gestommel in zijn tuin en ging poolshoogte nemen. Hij trof in zijn tuin twee jongens aan die zijn fiets wilden stelen.

Hij rende snel naar buiten, wist het duo te overmeesteren en droeg ze daarna over aan de politie. De twee jongens, afkomstig uit Vlissingen en 16 en 17 jaar oud, zijn meegenomen naar het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pietje (26-5-2013 om 23:30)
Oooh, blijkbaar zijn het hier allemaal engeltjes die altijd om 21.00uur in bed lagen.....belachelijk, de 2 jongens wilde gewoon even een geintje uithalen met de fiets op zijn kop te zetten, er was totaal geen sprake van diefstal, wat een bende hypocrieten hier.....
Mij (25-5-2013 om 21:00)
Vind overigens de reactie ."Helaas lopen de jongens al weer vrij rond vrees ik."wel erg overdreven hoor ... alsof ze een moord gepleegd hebben . En owh wat ontzettend goed van die meneer .. die meneer waren 2 mannen .
Moeder van een van de jongens (25-5-2013 om 20:57)
Het verhaal is gewoon super verdraait. Jongens wouden een geintje uithalen en de fiets op zijn kop zetten.Oke je moet van ander mans spullen afblijven. En de man heeft de jongens over meesterd ??? Ze waren met zijn 2en en hebben die jongens bedreigd met een ijzeren buis .dapper hoor .
Mark kwartier (24-5-2013 om 17:01)
Wat een onzin weer..rond die tijd kwam ik altijd terug van jojo op die leeftijd...half 2 moest ik thuis zijn! mooie tijd voor iemand van 16,lekker alles verbieden en kort houden je kinderen, zullen ze vast nisk verkeerds gaan doen..pfffff
Ikke (24-5-2013 om 10:52)
De tijd klopt niet .En de jongens zijn zelf gestopt toen de man begon te bulderen .. het verhaal wordt weer spannender gemaakt dan dat het is .
Kees (24-5-2013 om 07:24)
Er zijn paar landen waar je zonder hand terug komt als ze je pakken
Cookie-instellingen beheren