Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 27 km

Vlissinger verdacht van bedreiging

Toegevoegd: 28-05-2013, 00.21 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Maandagmiddag rond 12:30 uur kwam er bij de politie een melding binnen dat er op de Boulevard de Ruijter in Vlissingen een man liep die met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en andere mensen bedreigde. 


Door de melder werd een signalement van de bedreiger doorgegeven. Agenten zijn ter plaatse gegaan en troffen een man aan die aan het opgegeven signalement voldeed. Deze man is aangehouden. Omdat in de melding gezegd werd dat de man een vuurwapen zou hebben, hebben de agenten bij de aanhouding hun vuurwapen ter hand genomen en droegen zij kogelwerende vesten.

Uit onderzoek bleek even later dat de aangehouden verdachte geen vuurwapen of iets dergelijks bij zich had. De verdachte betreft een 19-jarige Vlissinger.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ suus (29-5-2013 om 21:50)
Je zal maar op de boule genietend in de zon zitten en er zou maar iemand lopen met een vuurwapen, ze kregen toch een melding? moeten ze dan niks doen? het is ook nooit goed he?
Suus (28-5-2013 om 09:01)
Ja was weer superactie van de politie,t enigste signalement dat voldeed was zijn huidskleur,je zal maar zitten op de boule genietend van de zon en ineens agenten met getrokken pistolen over je heen krijgen,en in dit geval zeker heel onterecht,komop politie vlissingen ga eens echte boeven vangen.
Cookie-instellingen beheren