Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Busje te water bij Ritthem

Toegevoegd: 28-05-2013, 12.46 uur
Door: Roland de Jong
RITTHEM - Bij de Westhavendam in Ritthem is dinsdagochtend een busje het water in gereden.

Het ongeluk gebeurde even na 08.00 uur. De hulpdiensten rukten met spoed uit omdat niet duidelijk was of er nog iemand in het voertuig zat. Onder meer een tankautospuit en een waterongevallenwagen rukten uit. Er kwam ook een ambulance ter plekke.

Toen de hulpdiensten ter plekke kwamen, was er niemand meer in het busje aanwezig. Het voertuig is door een bergingsbedrijf op de wal getrokken.

Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (31-5-2013 om 10:04)
Jo schrijft dat ze bezig waren de liefde te bedrijven. Er waren blijkbaar 3 brandweerauto’s nodig om dit stel uit elkaar te halen. Over doorgeslagen hulpverlening gesproken.
Jo (29-5-2013 om 06:52)
Deze mensen waren vergeten de auto op de handrem te zetten, toen ze bezig waren de liefde te bedrijven begon de auto te rijden van de glooiing bij de westdam.
W. (28-5-2013 om 21:49)
Hmm ik heb dat busje nog zien staan in Ritthem afgelopen zondag bij de ingang van Fort Rammekens samen met twee auto's waar redelijk harde muziek uit kwam.