Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 30 km

Ernstige dierenmishandeling Nieuwerkerk

Toegevoegd: 29-05-2013, 12.26 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWERKERK - De politie heeft dinsdag een 35-jarige man uit Nieuwerkerk aangehouden op verdenking van ernstige dierenmishandeling.


De politie trof in de woning van de man twee honden aan die diverse ernstige verwondingen hadden. De dieren, waarvan één een pup, zijn in beslaggenomen en naar een dierenarts gebracht.

De pup was er ernstig aan toe. Deze moest bij de dierenarts blijven aan de zuurstof, omdat hij/zij het anders mogelijk niet zou redden. De oudere hond mocht de praktijk verlaten en is ondergebracht in een asiel.

De man is ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Non (2-6-2013 om 11:00)
@ Bert Schotsman: mee eens! :-)
Bert schotsman (1-6-2013 om 15:34)
Opknopen dat brok etter.
Theo (31-5-2013 om 20:19)
Deze man ( dat ding ), moet zo ernstig mishandeld worden, dat ook hij aan de zuurstof moet, MAAR HET HEM NATUURLIJK NIET GEVEN. Weg met zulk uitschot.
Theo (31-5-2013 om 19:28)
Weer zo'n geestelijk ziek figuur, die zijn frustaties uit op een zwakkere. Je zal wel alweer vrij zijn, nou ze zouden jou heel langzaam flink pijnlijk moeten toetakelen, ziek, mislukt persoon die je bent. En eh buren, let op hem, heeft hij weer een dier, bel dan gelijk de dierenbescherming.
Moi (30-5-2013 om 14:21)
Laat die man maar lekker opgesloten zitten vind het schandalig dat hij hulpeloze dieren mishandeld.
Carolien (30-5-2013 om 08:22)
Ik ben jaren geleden getuige geweest van een zware mishandeling van toen nog een pup. De opgeroepen politie waren er zeker van dat hij zou worden ingeslapen. Het beest dat dit gedaan heeft, heeft gewoon weer andere dieren genomen. Want verbod op houden van huisdieren word niet gedaan in NL.
Cookie-instellingen beheren