Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon onder trein op station M'burg

Toegevoegd: 01-06-2013, 13.11 uur - Update: 01-06-2013, 17.09 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op het NS-station in Middelburg is zaterdagochtend iemand zwaargewond geraakt toen hij onder een trein terecht kwam.


Het ongeluk gebeurde rond 11.50 uur op het station zelf. Een 49-jarige man uit Lelystad viel van het perron en belandde onder een intercity. De brandweer rukte uit om de ambulancedienst te assisteren. Ook kwam de traumahelikopter ter plekke.

Het slachtoffer is met de helikopter overgebracht naar een ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het voorval. Er is volgens de politie in ieder geval geen sprake van een misdrijf.

Vanwege de aanrijding was het treinverkeer tussen Goes en Vlissingen volledig gestremd. Rond 13.15 uur meldde de Nederlandse Spoorwegen (NS) dat de beperkingen als gevolg van de aanrijding weer voorbij waren. Reizigers moesten nog wel rekening houden met een langere reistijd.


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
N.N.Fraai (1-6-2013 om 14:46)
Zal je toch maar gebeuren!
Frankie (1-6-2013 om 14:05)
Vreselijk,erg en triest.Houd afstand op het op het perron!! Ga niet zo dicht bij de rand staan !! Ik zie dat regelmatig. Je kunt een duw krijgen van een ander.De mensen willen er allemaal als eerste in!!!!.Beter staan in de trein,dan in een ziekenhuisbed liggen, of nog erger.
Bas (1-6-2013 om 13:49)
Ik hoop dat hij/zij hier goed van afkomt !!!! ik zal duimen en al mijn engels naar jou stuuren !!!!! sterkte!
Marina (1-6-2013 om 13:39)
Me partner heeft ooit bij het spoor gewerkt bij de opruimdienst! Hij heeft heel wat lijken op moeten ruimen! Poos geleden was de spoorbomen toch beveiligd? Of was die man ook levensmoe dat hij voor de trein sprong? Straks kan je nog prikkeldraden zetten om dit te voorkomen, en dat schiet niet op zo!
Cookie-instellingen beheren