Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 68 km

Baldadige Zeeuw aangehouden

Toegevoegd: 03-06-2013, 16.24 uur
Door: Roland de Jong
GOUDA - Twee jongens van 19 en 20 jaar uit Waddinxveen en een 17-jarige uit Kruiningen hebben zaterdag even na 05.00 uur een bekeuring gekregen wegens baldadigheid. Een 21-jarige Waddinxvener werd aangehouden wegens vernieling.


De politie had kort daarvoor een melding gekregen dat meerdere personen plantenbakken aan het vernielen waren op het Stationsplein. De jongens waren daarna weggerend richting de Ronsseweg. Alle vier verdachten werden kort daarna staande gehouden.

De 21-jarige verdachte sjouwde op dat moment met een bord van de fietsenstalling. De politie doet verder onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Stephan (4-6-2013 om 18:45)
Kees, zo zijn niet alle Zeeuwen, u scheert gelijk een hele groep mensen over 1 kam. ja, het is vervelend dat er vernielingen worden gepleegd, maar dat rechtvaardigt het nog niet om alle Zeeuwen te beschuldigen van slopen omdat ze op school niet mee konden
Jack (4-6-2013 om 17:04)
Bah Kees, de boel over 1 kam scheren! Noem mij dat land waar jongeren nooit baldadig zijn en/of vernielingen aanrichten. Mooi als je in sprookjes geloofd..maar realistisch is het niet. Het gebeurd over de hele wereld. Dat gezegd hebbende: Jaap heeft gelijk, op deze leeftijd moet je beter weten.
Kees (4-6-2013 om 07:26)
Ach ja.zo zijn de zeeuwen he.slopen omdat ze op school niet mee konden.Ook in Hoek na de feesten verkeersbord vernield,wij maar betalen.Hier maken ze rond de jaar wisseling de brievenbussen dicht,ik ken een land waar dat totaal niet nodig is,en die bewoners van daar worden hier wegepest
Jaap Verveerd (3-6-2013 om 23:34)
Kan me vergissen, maar als je 19 of 20 bent ben je geen "jongen"meer maar een jonge man. Een volwassene en zou je beter moeten weten.
Michelle (3-6-2013 om 19:28)
Een goed pak slaag op hun blote kont zodat ze 24 uur lang niet kunnen zitten of liggen!!! En de schade verhalen!!
Cookie-instellingen beheren