Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
Geen files

Felle autobrand parkeerplaats A58

Toegevoegd: 06-06-2013, 14.47 uur
Door: Roland de Jong
’S-HEER HENDRIKSKINDEREN - Op de parkeerplaats bij Total-tankstation Vliedberg langs de A58 bij ‘s-Heer Hendrikskinderen is vanmiddag een personenauto volledig in vlammen opgegaan.


De brand werd rond 14.00 uur opgemerkt. Brandweerploegen uit Goes en ‘s-Heer Arendskerke werden opgeroepen om te blussen. De ploeg van ‘s-Heer Arendskerke had een bezettingsprobleem en daarom werd ook de blusgroep van Nieuwdorp gealarmeerd. De ploeg van Goes kwam uiteindelijk ter plekke. Deze heeft de brandende auto geblust. Er werd gebruik gemaakt van schuim om de vlammen goed te kunnen doven.

De auto brandde volledig uit. Het voertuig moest worden geborgen. Vermoedelijk is ter plekke ook het wegdek beschadigd geraakt. Rijkswaterstaat onderzoekt hoe groot de schade precies is. Persoonlijk letsel deed zich niet voor.

 
Vanwege de brand moest een deel van de parkeerplaats tijdelijk worden afgesloten.

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (6-6-2013 om 15:36)
Brandweer kwam over de snelweg vanaf goes, was het niet sneller geweest om via 's-heer arendskerke te komen en gelijk de goede kant snelweg op te gaan ? geen commentaar, maar misschien iets om te bekijken ?