Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 137 km

Dode bij frontale botsing N62

Toegevoegd: 07-06-2013, 08.31 uur - Update: 07-06-2013, 21.41 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - Bij een ongeluk op de Sloeweg (N62) tussen Heinkenszand en 's-Heerenhoek is vanochtend een 53-jarige man uit de gemeente Goes om het leven gekomen. 


Een automobilist kwam rond 06.25 uur door nog onbekende oorzaak frontaal in botsing met een vrachtwagen. De auto reed op de verkeerde weghelft. Direct was duidelijk dat het ging om een ernstig ongeluk. Meerdere brandweerwagens, ambulances en een traumahelikopter werden dan ook met spoed ter plekke gestuurd. 

De hulpdiensten hebben nog geprobeerd het leven van de man te redden, maar dat mocht niet baten. Het slachtoffer overleed ter plekke. De bestuurder van de vrachtwagen raakte voor zover bekend niet gewond. Andere weggebruikers, waaronder diverse andere vrachtwagens, konden op tijd remmen. 

Vanwege de aanrijding moest het verkeer worden omgeleid. De weg raakte namelijk bezaaid met brokstukken en de politie is ter plekke een uitgebreid sporenonderzoek gestart. Ook moest het slachtoffer nog door de brandweer uit het voertuig worden geknipt. Zijn identiteit is overigens nog niet bekend gemaakt. 

De weg is de hele ochtend afgesloten geweest voor onderzoek. De oorzaak van het ongeval is op dit moment nog niet bekend. Er werd een omleiding ingesteld. Het verkeer op de A58 had hier ter hoogte van de afslag Middelburg enige tijd hinder van.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jopie (7-6-2013 om 13:27)
Er mag daar helemaal niet ingehaald worden. Je zult moeten blijven plakken achter je voorganger totdat er een stuk komt waar je dat wel mag. Daarnaast raadt ik iedere bestuurder aan standaard een zonnebril in de auto te hebben voor bijv. laagstaande zon: je kan soms verblindt worden.
Francois (7-6-2013 om 13:26)
Nog langs gereden terwijl ambu net ter plaatste kwam. Heftig.... sterkte aan de nabestaanden en getuigen.
Wil (7-6-2013 om 13:16)
Verrast bij een inhaalmanouvre zou niet mogen kunnen. met een door getrokken streep is het dacht ik verboden om in te halen. Mss. dus "bewust"ingehaald ??? Ik wens iedere betrokkene daarom sterkte toe.
Jan (7-6-2013 om 12:57)
Arme vrachtwagenchauffeur, wens hem veel sterkte
Barth Vos (7-6-2013 om 11:48)
Sterkte voor de nabestaanden. @Zeeuwse; aan de stand van de zon te zien en het zicht op Vlissingen-oost en gezien het tijdstip had hij de zon schuin links in de rug.
Leon (7-6-2013 om 11:41)
Weer een slecht begin van een nieuwe dag voor alle die hierbij betrokken zijn . Het is een ramp voor allen, heel veel kracht en sterkte , in de komende tijd.
Cookie-instellingen beheren