Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig, in het noorden ook droog. Morgen veel wind
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Dode bij frontale botsing N62

Toegevoegd: 07-06-2013, 08.31 uur - Update: 07-06-2013, 21.41 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - Bij een ongeluk op de Sloeweg (N62) tussen Heinkenszand en 's-Heerenhoek is vanochtend een 53-jarige man uit de gemeente Goes om het leven gekomen. 


Een automobilist kwam rond 06.25 uur door nog onbekende oorzaak frontaal in botsing met een vrachtwagen. De auto reed op de verkeerde weghelft. Direct was duidelijk dat het ging om een ernstig ongeluk. Meerdere brandweerwagens, ambulances en een traumahelikopter werden dan ook met spoed ter plekke gestuurd. 

De hulpdiensten hebben nog geprobeerd het leven van de man te redden, maar dat mocht niet baten. Het slachtoffer overleed ter plekke. De bestuurder van de vrachtwagen raakte voor zover bekend niet gewond. Andere weggebruikers, waaronder diverse andere vrachtwagens, konden op tijd remmen. 

Vanwege de aanrijding moest het verkeer worden omgeleid. De weg raakte namelijk bezaaid met brokstukken en de politie is ter plekke een uitgebreid sporenonderzoek gestart. Ook moest het slachtoffer nog door de brandweer uit het voertuig worden geknipt. Zijn identiteit is overigens nog niet bekend gemaakt. 

De weg is de hele ochtend afgesloten geweest voor onderzoek. De oorzaak van het ongeval is op dit moment nog niet bekend. Er werd een omleiding ingesteld. Het verkeer op de A58 had hier ter hoogte van de afslag Middelburg enige tijd hinder van.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bekende slachtoffer (8-6-2013 om 13:40)
Deze man was gewoon op weg naar zijn werk "zeer waarschijnlijk geen zelfmoord" er kan van alles gebeurd zijn. oordeel niet te snel .sterkte aan de nabestaanden en getuigen
Zeeuwse (8-6-2013 om 09:32)
@mijn eerdere reactie klopte idd niet, had verkeerd gekeken wat de zon betreft:-) @Lion, 100 is een prima snelheid daar, het wordt alleen gevaarlijk als je in gaat halen terwijl het verboden is!!
Tholenaar (8-6-2013 om 07:39)
Niet zo moeilijk dat er geen remsporen te zien zijn, de aanrijding is bij het begin van de pechstrook geweest, logies dat je door een ton of 35 mee gesleurd word. volgens mij een verkeerde inhaal poging van deze man geweest, of het nu wel of niet mag, sterkte voor de nabestaanden.
Vlissingse (8-6-2013 om 02:09)
Sterkte aan de nabestaanden en heeel veel sterkte aan de vrachtwagenchauffeur, ik hoop dat u goede hulp krijgt om dit te verwerken
Caddy bestuurder (8-6-2013 om 01:14)
Beste mensen, ik was 1 van de eerste die het slachtoffer zag zitten, ik reed achter de vrachtwagen, hierbij wens ik familie van het slachtoffer en de chauffeur sterkte toe, ik wens overigens niet dat er mogelijke oorzaken zoals Zelfmoord worden genoemd uit respect voor familieleden !!!
Cock (8-6-2013 om 00:47)
Sterkte voor de chauffeur en de nabestaanden.
Cookie-instellingen beheren