Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 16 km

Grote brand in schuur IJzendijke

Toegevoegd: 07-06-2013, 15.14 uur - Update: 07-06-2013, 21.57 uur
Door: Manfred Berrevoets
IJZENDIJKE - In een schuur aan de Bosdijk bij IJzendijke heeft vrijdagmiddag een grote brand gewoed. In de schuur waren op het moment van de brand geen personen aanwezig.  

De brand is rond 13.45 uur ontstaan. Op het terrein staan twee schuren. De grootschalige inzet van de brandweer is om te voorkomen dat de brand overslaat naar de tweede schuur. Rond 16.00 uur had de brandweer het vuur onder controle.

De brandweer is nog een groot deel van de avond bezig met nablussen. De brandweer heeft na onderzoek geconcludeerd dat er bij de brand geen asbest is vrijgekomen.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Petra (7-6-2013 om 16:51)
Vreselijk, ontzettend veel sterkte voor de eigenaar. altijd een hoop trammelant en een hoop geregel. gelukkig is er niemand gewond tot nu toe....