Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 6 km

27 Bekeuringen tijdens grootscheepse uitgaanscontrole

Toegevoegd: 18-03-2006, 13.30 uur
Door: Omroep Zeeland & Politie Zeeland

GOES - Bij een grootscheepse controle in Goes zijn tussen vrijdag 20.45 uur en zaterdag 03.45 uur 27 bekeuringen uitgedeeld.

In de nacht van vrijdag op zaterdag is door politie Zeeland een uitgebreide voertuig- en inzittendencontrole gehouden op verschillende locaties in Goes. De controle “In Goes Uit” vond tussen vrijdagavond 20.45 uur en vrijdagnacht 03.45 uur plaats en had als doel de veiligheid en het veiligheidsgevoel van o.a. het uitgaanspubliek in de stad te vergroten.

Aan de controle hebben 44 personen, waaronder mensen van de politie, de Marechaussee en 3VO, meegewerkt. In totaal werden 399 voertuigen gecontroleerd en evenzoveel blaastesten afgenomen. Dit resulteerde in bekeuringen en processen-verbaal voor: 2 maal rijden onder invloed, waarvan 1 automobilist een dagvaarding kreeg, 1 maal voor het niet voldoen aan een bevel of vordering,1 maal voor het rijden met geschorst kenteken, 1 maal voor een onverzekerd voertuig, 1 maal voor een vervallen APK, 1 maal voor het niet voldoen aan de id-plicht, 6 maal voor ondeugdelijke verlichting, 3 maal voor geen autogordel dragen, 2 maal voor onnodig mistlichten voeren, 1 maal voor overschrijding van de maximum snelheid met een bromfiets.

De bromfiets is aan het politiebureau gezet omdat deze niet verzekerd was,. 2 maal voor het niet tonen van het rijbewijs, 1 maal voor een verlopen rijbewijs, 1 maal voor een niet gasdichte uitlaat, 1 maal voor ondeugdelijke kentekenverlichting, 1 maal voor geen linker buitenspiegel, 1 maal voor geen bezit taxipas,1 maal voor een gladde band. Verder is een 24-jarige man uit Goes aangehouden wegens het voorhanden hebben van een dealershoeveelheid harddrugs. Hij is overgebracht naar Torentijd.

Bij drie personen is een gebruikershoeveelheid softdrugs in beslag genomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren