Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, maandag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Automobilist botst tegen elektriciteitshuis

Toegevoegd: 09-06-2013, 02.30 uur
Door: Manfred Berrevoets
YERSEKE - Op de Zanddijk in Yerseke is in de nacht van zaterdag op zondag een automobilist tegen een elektriciteitshuisje gereden. 


Rond 01.30 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor het ongeval onderaan de Zanddijk ter hoogte van de Capelleweg. De automobilist kwam vermoedelijk vanaf de Capelleweg en reed op een t-splitsing rechtdoor tegen het huisje aan.

De inzittende is met onbekende verwondingen per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Energiebedrijf Delta is ter plaatse geweest. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (20-6-2013 om 02:46)
Ja wat moet je hier nou van denken. Je gaat tenslotte niet voor de lol tegen een electrisiteitshuisje aanrijden, zeker niet om op te laden! Misschien even zitten suffen anderzijds misschien last van de alcohol !, je weet maar nooit. Gelukkig is er niets ernstigs gebeurt
Zeeuwse showride (9-6-2013 om 20:09)
sterkte voor het slachtoffer
Olufson (9-6-2013 om 13:38)
Zocht waarschijnlijk een oplaadpunt.
SlowRider (9-6-2013 om 10:48)
Dat ziet er uit als een frontaaltje zonder te hebben geremd. Sterkte voor het slachtoffer.
Niek (9-6-2013 om 07:06)
Die dacht waarschijnlijk,"hé, een oplaadpunt!!".