Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 21 km

Botsing op kruising in Goes

Toegevoegd: 09-06-2013, 14.38 uur
Het ongeval op de kruising in Goes.
Het ongeval op de kruising in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op een kruising in Goes zijn zondagmiddag twee auto's op elkaar gebotst. 


Het ongeval vond rond 13.45 uur plaats op de kruising van de Europalaan met de Marshallstraat. Gelijk na de botsing is er een ambulance opgeroepen en is de brandweer ter plaatse geweest. 

Bij aankomt van de hulpdiensten bleek dat alle inzittenden uit de voertuigen waren. Voor zover bekend raakte er niemand gewond. Een bergingsbedrijf heeft de auto's weggesleept.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S (16-5-2014 om 09:41)
@Marco als je goed kijkt dan kun je op de eerste foto, dan kun je zien dat die (mooie Citroen) Bijna kaarsrecht in een lijn staat met het linker trottoir (Stoep) van de straat waar hij uitkwam, oftewel die heeft een beetje de bocht afgesneden, want als je met zoon snelheid 30-50 geraakt wordt dan wordt je auto ook nog een terug geduwd in de richting waar je vandaan kwam dus, ik denk dat de fout hier bij beide bestuurd(st)ers ligt. En nog een les die ik van rijinstructeur heb mee gekregen, "ook al heb je voorrang omdat je van rechts komt, moet je deze wel krijgen, want je weet niet zeker of die andere persoon je heeft gezien."
Carry (12-6-2013 om 09:04)
Allemaal onzin.. heb er zelf ok al zovaak bijna een ongeluk gehad.. heb jaren op de marshallstraat gewoond... die kruising is heel onoverzichtelijk zoizo minder ik al vaart maar dat weerhoud niet dat de kruising on overzichtelijk is.. hellemaal als je vanaf de rothonde bij apotheek die kant op rijd.
Ricky (9-6-2013 om 21:29)
Volgens mij harder gegaan dan met 30 km per uur, 4 drempels op 200 meter nog niet genoeg /
Loesssssssooooonnn (9-6-2013 om 16:48)
Een voorrangsfout zo te zien....oftewel ik heb haast....
Marco (9-6-2013 om 16:27)
Erg zonde van de mooie Citroën. Zo aan de schade te zien was de 206 rijder of rijdster er zeker van zichzelf. Geen voorrang verlenen en met 'n belachelijk hoge snelheid door de bebouwde kom gereden. Volgende keer (hopenlijk nooit natuurlijk) rijdt deze persoon iemand dood.
Cookie-instellingen beheren