Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties na vernieling Goes

Toegevoegd: 10-06-2013, 15.54 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft zondag twee personen aangehouden nadat bij het strandje aan de Oosterschans in Goes een reclamespandoek was vernield.


De vernieling werd rond 16.00 uur opgemerkt door een voorbijganger. Die gaf een signalement door. Toen de politie arriveerde reden net twee personenauto's weg vanaf het strandje. Eén van de auto's voldeed aan de beschrijving van de getuige en daarom zijn allebei de auto's door de agenten aan de kant gezet.

Uit onderzoek bleek vervolgens dat er een reclamefoto in een frame vernield was. Het doek is gescheurd en een jongen van 19 en een meisje van 15 zijn vanwege deze vernieling aangehouden.

De twee verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau waar zij zijn verhoord. Na het afleggen van een verklaring werden beide verdachten weer in vrijheid gesteld.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maxi (14-6-2013 om 20:23)
Polo# powwer goed werk van die jongeren ga echte boeven vangen politie Goes
Anoniem (13-6-2013 om 14:18)
De agenten van Goes hebben weer prachtig werk geleverd, echte helden! Petje af. Ga toch boeven vangen joh stelletje, ze hebben echt letterlijk niks te doen.
Cookie-instellingen beheren