Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Auto rijdt tegen gevel en rijdt door

Toegevoegd: 10-06-2013, 15.58 uur
Door: Roland de Jong
KUITAART - In de nacht van zaterdag op zondag is een auto tegen de gevel van een woning aan de Hulsterweg in het Zeeuws-Vlaamse Kuitaart gereden. De bestuurder van de auto heeft na de aanrijding geen identiteitsgegevens achter gelaten, of zichzelf kenbaar gemaakt aan de bewoners van de woning.


Getuigen hebben rond 01.45 uur een auto hard horen remmen en hoorden daarna een harde knal. De bewoners van de betreffende woning schrokken wakker van een harde klap. Toen zij poolshoogte gingen nemen, zagen zij een auto wegrijden. Zij troffen een hoek van de voorgevel van de woning zwaar beschadigd aan en hebben een aannemer in de arm moeten nemen om de schade te laten herstellen.

De politie is meteen diezelfde nacht bij de woning geweest om sporen te onderzoeken. Bij de woning werden wat gedeeltes van de auto aangetroffen en die worden nu door de recherche onderzocht.

Herkent u zichzelf als veroorzaker van de schade, of weet u een beschadigde personenauto in uw omgeving met schade aan één of meerdere koplampen en het is niet bekend hoe de schade ontstaan is, meld u dan bij de politie. Dit kan persoonlijk op het bureau of telefonisch via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren