Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kuzee neemt afscheid van grondlegger

Toegevoegd: 10-06-2013, 16.23 uur
Bij het pand van Kuzee werd de laatste eer bewezen.
Bij het pand van Kuzee werd de laatste eer bewezen.
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Takel- en autotransportbedrijf Kuzee heeft maandag afscheid genomen van grondlegger en naamgever van het familiebedrijf; Marien Kuzee.


Autobedrijf Kuzee werd in de jaren 50 van de vorige eeuw opgericht. Er werden toen met name auto's verkocht en gerepareerd. Al snel werd echter ook de kraanwagenservice opgestart. Die tak van het bedrijf zorgde voor grote naamsbekendheid. Inmiddels wordt het familiebedrijf geleid door de broers Mark en Ruud Kuzee. Marien was echter tot het laatste moment betrokken bij het bedrijf.

Familie, vrienden en het personeel van Kuzee namen maandag afscheid. Bij het bedrijf gebeurde dat door de rouwstoet tussen alle bergingsvoertuigen en autotransporters door te laten rijden. Deze waren opgesteld voor het pand. Na afloop sloten de voertuigen aan om zo een laatste eer te bewijzen.

Marien Kuzee is 89 jaar geworden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronny (15-6-2013 om 00:23)
Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en sterkte toegewenst! Het bedrijf voortzeten met hem als voorbeeld is ons enigste advies, dan komt het goed. Groet, namens de medewerkers van garage Francke Meliskerke.
TomTom (11-6-2013 om 00:41)
Diep respect !!! Grondlegger van de moderne berginstechniek in zeeland. Sterkte voor de familie, collega's en vrienden. R.I.P.
PIeter (10-6-2013 om 20:58)
Een groot man is heen gegaan,veel sterkte aan nabestaanden en personeel van dit mooie bedrijf.
Jan (10-6-2013 om 20:17)
Weer een legende verloren, een man die veel heeft gehoord en gezien en heel veel mensen in zijn leven heeft geholpen en vele verhalen kon vertellen. R.I.P
Bennie (10-6-2013 om 17:05)
Rust zacht Marien
Kees (10-6-2013 om 16:56)
Veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren