Weerbericht:
Vanavond en vannacht kans op gladheid
Verkeersinformatie:
Geen files

Amfetaminelab ontdekt in Koewacht

Toegevoegd: 11-06-2013, 17.38 uur - Update: 11-06-2013, 18.44 uur
Door: Roland de Jong
KOEWACHT - In Koewacht is vandaag een groot amfetamine laboratorium aangetroffen. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


Het laboratorium werd volgens de politie aangetroffen in een loods op een terrein aan de Eikenlaan. Vanwege de aanwezigheid van het lab was ook een arrestatieteam in de provincie, maar politiewoordvoerder Alwin Don kan nog niet aangeven of dit team ook de inval in de loods heeft gedaan.

De politie doet momenteel samen met het Openbaar Ministerie onderzoek. De Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) van de politie is ingezet. Er is niemand aangehouden. De politie laat weten dat de inzet nog uren gaat duren. LFO meldt op twitter "wordt laat..."

Volgens LFO zijn er meerdere vrachtauto's onderweg voor de afvoer van de aanwezige hardware en chemicaliën. LFO is nu aan het inventariseren en bemonsteren. De afdeling Forensische Opsporing (FO) van de Dienst Landelijke Recherche (DLR) doet sporenonderzoek.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren